Friday, October 12, 2012

SET SUAMI ISTERI/BAKAL PENGANTIN

Posted by Leza Qasandra at 6:40 PM 0 comments
SET SUAMI ISTERI/BAKAL PENGANTIN
RM175.00 FREE POSTAGE



Men Vitta dan Femme Vita adalah supplement kesihatan yang sangat bagus untuk lelaki dan wanita espcly yang telah berumahtangga kerana ianya dapat menyalurkan tenaga harian (lebih sihat & aktif), meninggikan stamina dan daya tahan (seksual), dan juga sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata. 

Nak tahu ape khasiatnya yang l
ain? Jom teruskan membaca ye..
15 sachets / 3g per sachet

*KHASIAT FEMME VITA (Femme Vitality Natural Drink):
-Meninggikan stamina & daya tahan (seksual)
-Menyalurkan tenaga harian - lebih sihat & aktif
-Membantu Menegang dan Memejalkan Payudara (kerana ianya mengandungi kandungan herba istimewa dan khusus bagi mencantikkan payudara dan memejalkan otot-otot pinggul anda)
-Ianya juga menyalurkan tenaga seharian bagi memastikan anda sentiasa aktif dan berseri Memastikan hubungan anda bersama suami lebih hangat dari biasa
-Sangat sesuai diambil bagi mereka yang sedang merancang untuk menimang cahaya mata

Cara Makan: Cara makan Femme Vita sama seperti pengambilan Collagen, 1 sachet sehari letak di lidah, hisap dan lepas dah habis, minum air suam atau jus buah (rasanya seakan collagen, rasa masam manis.. sedap!).
Digalakkan minum air dengan banyak dalam sehari dan seeloknya diambil bersama VCO.

Kandungan Femme Vita: Maltoadextrin, Dextrose, Blackcurrant Powder, Pueraria Mirifica Extract, Epimedium Extract, Mucuna Pruriens Extract, Kacip Fatimah Extract, Sireh Extract, Temulawak Extract, Goji Extract, Citric Acid and Permitted Flavor * Kacip Fatimah dan Sirih amat baik khasiatnya untuk kaum wanita kerana ia dapat mengecutkan rahim, merapatkan vagina dan banyak lagi khasiatnya terutamanya untuk wanita selepas berpantang, menopause, keletihan dan memperbaiki stamina hubungan intim suami isteri. Pueraria Mirifica Extract dalam Femme Vita mampu mencantikkan payudara serta pinggul

*KEISTIMEWAAN DAN KHASIAT MEN VITA :
-Memberi tenaga tambahan dan menambah stamina badan
-Meningkatkan daya imuniti semulajadi badan
-Menyegarkan badan dan mengurangkan rasa mengantuk
-Menghilangan letih dan lesu badan
-Mengatur tekanan darah dan melancarkan pengaliran darah
-Meningkatkan lipido(keinginan seks) lelaki dan menguatkan tenaga batin
-Mampu melambatkan ejakulasi
-Membantu memberi ketahanan badan dari penyakit seperti kardiovaskular dan kanser
-Melegakan tekanan perasaan, sakit kepala dan migrain
-Menghalang makan berlebihan dan mengurangi rasa lapar /selera makan
-Mengandungi anti-oksida untuk mempertahankan badan daripada dirosakkan oleh radikal bebas

Cara Makan: Cara makan Men Vita letak di lidah, hisap dan lepas dah habis, minum air suam atau jus buah (rasa Men Vita adalah pahit sedikit, jika tidak tahan bancuhkan dengan air suam). Digalakkan minum air dengan banyak dalam sehari dan seeloknya diambil bersama VCO. Men Vita boleh diambil bila suka atau 2 3 kali seminggu.

Kandungan Men Vita: Maltadextrin, Dextrose Skimmed, Milk Powder non Dairy Creamer, Sweet Whey Instant Coffee Powder, Mucuna Pruriens Extract, Epimedium Extract, Tongkat Ali Extract, Tribulus Terrestris Extract, Moca Extract, Muira Puama Extract, Butea Superba Extract, Goji Extract, Marine Collagen and Cappucino Flavor

* Men Vita dapat membantu mereka yang lemah tenaga batin untuk meningkatkan stamina memperbaiki hubungan suami isteri sering stress cepat letih mempunyai masalah jantung (memperbaiki perjalanan darah agar lebih lancar) kencing manis (keinginan nafsu menurun) kurang bertenaga (memberi lebih tenaga) *

Wednesday, October 10, 2012

VCO+COLLAGEN THE BEST!!!

Posted by Leza Qasandra at 7:20 PM 0 comments
Salam semua...
syukur alhamdulillah for first time share my testimonial kat sini after consume dengan product catalyts terutama VCO+COLLAGEN
sanggat berpuas hati dengan feedback yg sy dapat hasil dr sabar n usaha...yg penting suplement ni 1 je, konsisten+sabar+minum air manyak2 sampai kembung perut tu biar sampai 10x pi toilet sj hehhe tp sebenarnya bagus minum air masak ni tau....

info tentang VCOLLAGEN boleh baca kat link tu ya :) 




pic ni xedit tau....yg bestnya kulit yg sebelum ni teruk ada scar la, jeragat la, jerawat la after 6 botol ngap vco + 5 kotak kolegen hasilnya alhamdulillah jerawat jarang dah nak menempek, jeragat makin pudar, scar pun makin pudar...but still in healling process :)

berminat nak cuba VCOLLAGEN ni boleh emel/sms/wassap k 
lezaqasandra@yahoo.com/0163771023

Tuesday, October 9, 2012

Testimoni lagi :)

Posted by Leza Qasandra at 12:41 AM 0 comments
Salam semua, lagi testimoni dr kawan2 sy sendiri...see meraka sgt suka khasiat yg terdapat dlm vcollagen ni..mmg berbaloi dan mereka berpuas hati...awesome kan, anda bila lg jom try :)









untuk order boleh sms ke 016-3771023

AMBIENCE :SKIN COMPLEXION & RADIANCE

Posted by Leza Qasandra at 12:04 AM 0 comments


PRE-ORDER
AMBIENCE :SKIN COMPLEXION & RADIANCE
25 sachets perbox

Harga :
RM 259.00 ( semenanjung)
RM 269.00 ( sabah/sarawak)


formula bagi kecantikkan luaran anda, even-skin tone, anti-oxidant, mengurangkan jeragat dan parut ditubuh anda serta byk lagi kelebihan lain.... Ambience mempunyai formula stemcell melalui teknologi Nano. Macam collagen gak....lebih power.....kesan cepat....

Sunday, October 7, 2012

KESAN PENGAMBILAN VCO + COLLAGEN CATALYST

Posted by Leza Qasandra at 11:48 PM 0 comments
 
 
Jerawat Keluar Semula?Malah Lebih Banyak?Pening2? Muntah2?

Pernah mengalami masalah di atas??Baca hingga habis ye kalau nak faham :)) dun wory.ia bukan negative effect.ia dipanggil HEALING CRISIS / KESAN PEMULIHAN

Anda baru mula mengamalk...
an pemakanan tambahan bagi menjaga kesihatan atau merawat penyakit yang anda alami. Walaubagaimanapun, pada peringkat permulaan, anda merasakan letih atau mengalami ruam seluruh badan. Anda pasti berfikiran, "Keadaan saya semakin teruk..... Apa dah jadi?" Oleh itu ada baiknya jika anda mengetahui dan memahami perkara dan perubahan yang mungkin berlaku apabila anda memulakan pengambilan pemakanan kesihatan.


Krisis penyembuhan atau healing crisis adalah kesan yang dapat dirasai oleh mereka yang mengambil makanan tambahan, CATALYST (VCO/COLLAGEN). Ini berlaku bila tubuh kita yang yang banyak radikal bebas mula membebaskan toksin dan membina semula sel-sel tubuh, hasil dari pengambilan pemakanan tambahan.

Menurut 'Hering's Law of Cure', semua proses penyembuhan bermula dari dalam ke luar, dari kepala ke badan yakni pada keadaan bertentangan sepertimana sesuatu penyakit itu menampakkan tanda-tandanya. Oleh yang demikian, tisu2 dan sel2 mula membuang toksin. Jadi, mereka yang pertama kali mengambil nutrien bermutu ini akan mula berasa tak sedap badan, mungkin nak demam, sakit kepala, sakit pinggang, muntah2 dan sebagainya. Kenapakah proses pembuangan toksin boleh mendatangkan kesan sedemikian?

Sebenarnya ia bukan kesan sampingan atau side effect, sebaliknya tindakbalas normal, dansekiranya anda menghadapi krisis penyembuhan ia adalah petanda yang elok. Maknanya sistem badan anda mula bekerja untuk menjana sel-sel baru dalam tubuh.

Antara tanda yang mungkin dialami pada peringkat permulaan termasuklah :

-sakit atau pening kepala
-ruam kulit
-demam/tak sedap badan
-bisul atau kudis
-sembelit
-cirit birit
-perut berangin
-letih atau kepenatan
-berdebar
-cepat marah
-selsema atau batuk (kahak yang banyak)
-demam
-jerawat keluar lebih banyak dari biasa
-keputihan ( bg wanita)

**ataupun mengalami gejala penyakit yang sedia ada menjadi semakin ketara**

Untuk membantu anda mengatasi simptom-simptom kesan pemulihan adalah dinasihatkan agar :

1.Mendapat rehat yang mencukupi. Badan kita berada dalam keadaan tertekan di kala pembersihan toksid maka rehat yang mencukupi adalah amat penting untuk membantu badan mengeluarkan toksid tersebut.

2.Minum air dengan banyak. Ini kerana air merupakan bendalir yang akan membawa toksid-toksid keluar dari badan melalui perpeluhan, air kencing atau pun najis.

3.Elakkan makanan yang mempunyai protein dan lemak yang tinggi. Ini kerana ketika proses pembersihan toksid, ianya memerlukan paras tenaga badan yang optima. Protein dan lemak pula memerlukan tenaga yang lebih bagi menghadamkannya dan secara tidak langsung akan mengganggu keperluan tenaga yang digunakan untuk pengeluaran toksid.

4.Makan makanan yang segar, berzat dan mudah hadam. Ini membantu badan bagi keperluan terhadap nutrisi untuk membantu memproses bahan toksid dan mengeluarkannya.

5.Lebihkan juga memakan buah-buahan dan sayur-sayuran yang mempunyai nutriens yang amat di perlukan badan.

6.Elakkan dari memakan makanan yang mempunyai bahan kimia spt bahan pengawet, pewarna dan perisa tiruan.

7.Kekalkan kebersihan kulit yang sempurna. Ini akan memudahkan toksid keluar dari liang perpeluhan.

8.Berus kulit badan dengan berus badan yang lembut. Ini sebenarnya merangsang sistem limfatik dan pengaliran darah di bahagian kulit.

9.Mandi dengan air suam. Ini menggalakkan pembukaan pori-pori kulit bagi mengeluarkan toksid yang perlu di bebaskan.

NEW RULE @LIZQASANDRA SHOP

Posted by Leza Qasandra at 5:33 AM 0 comments

SYARAT UNTUK ORDER PRODUCT CATALYST & BEUTSKIN ESSENSE

(BERKUATKUASA  - 7/10/2012)

Salam/Hye  dear, okay sy terangkan situasi dahulu ya. hehe macam seriusss ja pulak,

  1.  Stok utk product CATALYST setiap minggu ni mmg FULLY BOOK....TAPI..TAPI..
  2. You boleh masuk  PRE ORDER, sangat digalakkan SEBAB  if you tunggu time stock  dah sampai pun mmg semua stok tu dah di booked dan tunggu untuk di pos shj, so mmg takkan sempat nak book dah.  Jadi untuk pastikan you dapat stok CATALYST or BE, masuklah PRE ORDER.   If you tanya distributor lain pun mereka mengalami situasi yang sama
  3. PRE ORDER means, you kena buat full payment, then tunggu my stok sampai n hari tu jugak pos/COD, insyallah kalau tiada masalah
  4.  Stok adalah sangat laris dan sumtimes terhad, keutamaan diberikan kepada yang membuat payment sahaja.
  5. KESABARAN adalah penting apabila order product CATALYST atau BE atau Mildia Skin Care atau lain2 product yg terdapat dlm blog sy. Catalyst & BE merupakan produk HOT SELLING sekarang, ramai berebut.  
·    So, kalau faham situasi di atas boleh buat pilihan nak order  dgn sy or org lain. Pilihan di tangan anda, sy lebih suka terangkan situasi kepada customer supaya mereka tidak marah sy di kemudian hari. Heheheheheh, =)


UPDATED INFO:- 

PRODUCT CATALYST PEMBELIAN RM300 DALAM SATU RESIT DIDAFTARKAN SECARA AUTOMATIK SEBAGAI AGEN.

BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA, ANDA AKAN TERUS DIDAFTARKAN SEBAGAI MEMBER.

KOTAK KE-2 DAN SETERUSNYA = RM200 SAHAJA**
TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA**
TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA**
TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA**

** POSLAJU RM7 SELURUH MALAYSIA

****PRODUCY CATALYST PALING LARIS ADA VCO, COLLAGEN, FEMME VITA, FIBER DRINK DAN LAIN2...WARNING FEMME VITA TIDAK DIGALAKKAN BG WANITA YG SEDANG HAMIL.
**** WANITA MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN MENGAMBIL BEUTSKIN!

ANY PERTANYAAN BOLEH TERUS EMEL ATAU SMS SY lezaqasandra@yahoo.com/016-3771023

TERIMA KASIH :)

Beutskin Essence,bantu wajah tampil lebih bersih & putih

Posted by Leza Qasandra at 3:31 AM 0 comments
Ada nampak tak gambar terbaru Adira dan Isma,bekas finalis Akademi Fantasia?!.
putih dan gebu kan?!…rahsia mereka ;;





Beutskin Essence.
Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esen tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

Adira,hasil pengambilan Beutskin Essence.

Inginkan kulit seperti Adira,mari kita teliti kesan-kesan selepas pengambilan Beutskin Essence!!!
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.
10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.
30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.
60 hari :
- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.
90 hari:
- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.
Jika kita mengambil Beutskin Essence secara berterusan,mungkin kesan positif akan dirasai.Antaranya,metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

Isma AF7,wajahnya kini lebih gebu dan bersih.seperti awet remaja je muka beliau kan?!

masih ragu dengan Beutskin Essence?!…..jangan risau!
Produk ini telah pun didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia ( MAL08031430TR )
Apa yang terkandung dalam Beutskin Essence adalah ::
  • Minyak Biji Seabuckthorn,
  • Radix Puerariae Lobata,
  • Minyak Biji Anggur,
  • Likopena,
  • Minyak Kacang Pain,
  • Beeswax
Dos setiap pengambilan yang disyorkan adalah :
  • Sekiranya mampu; 2 biji selepas bangun tidur pagi dan 2 biji sebelum tidur.
  • Ambil semasa perut kosong, jarakkan sejam sebelum sarapan.
  • Bagi yang tidak mampu; 2 biji pada waktu pagi/malam.
so,korang nak tunggu apa lagi…..
mari kita dapatkan Beutskin Essence ini di http://lizqasandra.blogspot.com/

Beutskin Essence 
TRIAL 10capsule RM50
20 capsules RM90
30 Capsule RM180
500mg x 60 capsules RM 240.00
FREE POSTAGE 
berminat boleh sms/wassap Lyza : 016-3771023

Info : CATALYST FEMME VITA

Posted by Leza Qasandra at 12:41 AM 0 comments

Femme Vita salah satu dari keluaran produk catalyst :)
produk nie khas untuk mak mak dara, wifey-wifey dan anak dara .. Produk tempatan lagi HALAL dan harga pun tak mahal pun yg pasti sangat berbaloi dengan duit yang kita laburkan untuk kesihatan dalaman dan luaran diri sendiri :)

KELEBIHAN FEMME VITA : 
  • Membina dan mengecutkan rahim
  • Menguatkan otot dan menyempitkan faraj
  • Menegangkan dan mencantikkan bentuk payudara
  • Membantu merawat luka dalam perut selepas pembedahan
  • Memulihkan sistem pelinciran vagina
  • Meningkatkan nafsu dan tenaga seksual dan memberi impak positif kepada pasangan semasa hubungan kelamin(suami-isteri)
  • Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah
  • Menghilangkan bau badan dan bau mulut
  • Mengatasi masalah sengugut dan masalah keputihan
  • Melegakan panas badan
  • Bagus membantu merapatkan vagina dan mengecutkan rahim
  • Berkesan bagi meningkatkan dan membaikpulih kadar hormon estrogen yang berfungsi untuk mengaktifkan kolagen bawah kulit yang mana hasilnya akan anda lihat dan rasa setiap hari
  • Menegangkan dan menghaluskan struktur kulit dan menegangkan payudara dan menghasilkan potongan badan yang menarik dan seksi 
PENGGUNAAN & ATURAN PENGAMBILAN
# 1 SACHET selepas makan samada 1 atau 2 kali sehari
  • Baik untuk wanita remaja dan dewasa berumur 16 tahun dan keatas
  • Elok dijadikan makanan tambahan(health supplement) untuk kesihatan badan
  • Boleh diambil secara berterusan dalam jangka masa yang lama
  • Minum air yang banyak sepanjang pengambilan Femme Vita
  • Untuk kesan yang terbaik ambil secara berterusan selama 2 bulan pertama
  • Selepas itu, makan bila perlu sahaja (seperti keperluan diatas)
Pesanan :

TINDAK BALAS CEPAT ATAU LAMBAT bergantung kepada kesihatan individu. 

Jika produk ini memberikan kesan yang positif sila kurangkan dos pengambilan.

AMARAN !


FEMME VITA TIDAK BOLEH DIGUNAKAN/DIAMBIL OLEH :
- WANITA MENGANDUNG
- SEMASA DATANG HAID :

semasa datang haid,rahim sedang dicuci. Dikhuatiri darah yang keluar akan bertambah banyak dan akan menyebabkan pitam dan sebagainya


jika berminat boleh emalkan ke lezaqasandra@yahoo.com atau terus sms ke 016-3771023 
 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop