Tuesday, October 30, 2012

Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF Read more: Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF

Posted by Leza Qasandra at 6:49 PM 0 comments

BEUTSKIN ESSENCE..hehe (^_^)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu



And apa yang penting.. produk BE ni adalah halal and also ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM).





BEUTSKIN ESSENCE 
(mempunyai kelulusan daripada KMM dan juga HALAL)
No Pendaftaran : MAL08031430TR
Kandungan : 500mg x 60 capsule

Dosage yang disarankan :
Sekiranya mampu : Pagi 2 biji selepas bangun tidur dan 2 biji malam bila nak tidur. Ambil ketika perut kosong. And jarakkan 1jam baru sarapan. 
Bagi yang tidak mampu: 2 biji pada waktu pagi. 

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Boleh : Ibu2 yang menyusu baby dan juga yang dalam pantang
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung


5 FAKTOR UTAMA KECANTIKAN SEBENAR :- 

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman

Sedikit info mengenai Beutskin Essence: 

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari :-Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.Penggunaan jangka masa panjang :- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Ni adalah produk yang diamalkan oleh Adira AF, Isma AF, Saida AF (kakak Dato' Siti), Rozie (kakak ipar Dato' Siti) and yang terbaru adalah Stacy. Yang makan ni semua artis. Coz dorang tengok perubahan yang berlaku pada Adira memang betol-betol berkesan. Siapa tak nak jadi camtu kan? huhu 





Dah lihatkan perubahan yang berlaku pada dorang ni. Tu testimoni daripada artis-artis yang consume BE ni. Sekarang kita tengok lagi testimoni dari bukan artis lah. Memang tak rugi siapa yang cuba..kesihatan and kecantikan terjaga.. :D









Inilah hasilnya mereka yang consume BE..cantik kan? Jelez tau tengok. huhu BE ni bukan hanya untuk mencerahkan kulit malah ianya berfungsi sebagai supplement kepada badan. And ada individu yang ambil BE ni tak sampai 2 minggu dah nampak kesan. Tapi semua tu bergantung kepada hormon individu tu jugak ye and haruslah juga consistent dalam pengambilannya. Minimum adalah 3 months and ianya sama sahaja bagi mana-mana produk tak kira cosmetic or supplement pengambilan adalah 3 bulan. :)

So..kepada sesiapa yang ingin mencuba Beutskin Essence ni boleh lah membuat order dengan LizQasandra Shop di mana kami ada menyediakan produk ni. And apa yang best..pembelian pertama je dah melayakkan u olls untuk jadi agen tau. Besh kan? Tak yah beli banyak kali. Beli sekali je dah boleh jadi agen. And if ada yang nak trial pack dulu pun boleh. Takde masalah.. Anything juz PM at :


HARGA HANYA:
10capsule RM50
20 capsules RM90
30 Capsule RM180
500mg x 60 capsules RM 240.00 dan kotak ke-2 & seterusnya RM200

berminat boleh sms/wassap Lyza : 016-3771023


SAMA-SAMA KITA MENJAGA KECANTIKAN + KESIHATAN.. :)

Persoalan yang sering ditanya mengenai COLLAGEN ~

Posted by Leza Qasandra at 6:21 PM 0 comments
Collagen adalah protein yang paling penting di dalam badan manusia. Collagen membina 75% daripada tisu kulit dan bertindak sebagai pemegang untuk pembentukan struktur badan kita. Pengambilan collagen adalah amat penting kerana 1/3 protein yang terdapat dalam badan kita mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat menyebabkan kulit akan mula hilang keanjalan semulajadinya dan tanda-tanda awal kedutan mula jelas apabila mencapai pertengahan umur 20-an. Penambahan collagen adalah di syorkan bagi mengganti semula collagen dan membina semula sel-sel dan tisu-tisu badan. Dengan mengamalkan Collagen from Catalyst brand adalah pilihan yang tepat bagi keanjalan dan ketegangan kulit kita. Kita semua sepatutnya start tambah collagen dr usia muda lagi untuk mengelakkan kulit hilang keanjalan pada usia yang tidak sepatutnya. You should take care of your skin :)


 Now let's go to FAQ Collagen.

Q : Collagen ni dlm bentuk serbuk ke cecair ke ape?
A : Collagen catalyst ni actually dlm bentuk serbuk dan ianya ada 3g per serving. Ada 15 sachets dalam 1 kotak. Makan 1 sachet 1 kali sehari, so kiranya sebulan perlu mengambil 2 kotak Collagen Catalyst. if nk makan 1 sachet untuk 2 hari sekali pn xpe tapi kalau nk cepat cantik, makan tiap2 hari. :)

 Q : Rasa dia cmne? cam susu ke?
A : Nope dear. Rasa dia mcm masam2 manis, mcm manis buah la nk kata. kadang2 rasa dia cm rebina. Sedap sangat, wrna pink ke purplean, eheh :)

 Q : So how much the price?
A : The price only RM 59.90 untuk semenanjung. Sabah / Sarawak RM 65.90. Cuba korg tgk harga2 collagen lain cmne :)

 Q : Mcmana cara nk pemakanannya?
A : Ok cara dia sng je. korg amek collagen tu then makan dgn letak bwh lidah. Then better minum dgn jus buah utk lebih efektif. Kalau xde, air suam pun hokey. Waktu paling sesuai untuk makan produk ini adalah sebelum tidur ( 2-3 jam selepas makan malam) kerana pada waktu tidur, proses penyerapan amat efektif. Jika lupa makan pada waktu malam, boleh dimakan pagi sebelum sarapan pagi dan kemudian disusuli semula pada waktu malam, tiada pantang k.

 Q : Adakah wanita mengandung/dalam pantang/period boleh makan produk ini?
A : Tiada masalah dimakan oleh wanita mengandung, dalam pantang & period. Sangat digalakkan kerana semasa mengandung kulit kita akan jadi lebih kering dan kusam. if selalu amalkan Collagen catalyst , kulit akan bertambah lembut, halus, xkusam serta membantu mengekalkan kecergasan & tenaga dalam badan. :)

 Q : Adakah sebarang reaksi/simpton yg berlaku selepas mengambil produk ini mcm pening kepala ke sakit perut ke?
 A : Alhamdulillah mengikut experience sy yg dah berbulan-bulan makan collagen ni xde la plak kesan pape. Malah rasa kulit makin tegang dan parut2 makin pudar :) Yang penting air kena minum banyak k untuk penyerapan collagen tu.

 Q : Org yang ade darah tinggi, kencing manis, jantung, gout, kanser, ketumbuhan boleh ke mkn produk ni? A : xde masaalah kepada yang berpenyakit seperti di atas kecuali gout kerana gout biasanya tidak digalakkan dengan lebihan protein.

 Q : Apa kandungan dlm collagen ni?
A : Kandungan yg ada seperti di kotak adalahi Maltodextrin, Tomato extract, Aloe vera extract, Collagen, Pomegranate powder, flavor, and dextrose.

 Q : Halal ke ni??
A : Kwn2 pls jgn was2 bila da ada sijil Halal Jakim. Jakim da check sume ingredient ok. Collagen ni ada sijil Halal Jakim, dan it is made in Malaysia. Jgn risau takut ada gelatin bukan2 ke ape. It's halal. :)

credit : Syuhada Catalyst

Monday, October 29, 2012

TESTIMONI FEMME VITA + VCO

Posted by Leza Qasandra at 9:55 PM 0 comments

TESTIMONI LAGI:::Customer ni baru lepas pantang bersalin anak sulong , dia kini tiada lagi keputihan yang teruk +sembelit makin kurang , dan hub bersama suami pon makin yakin .




SO JOM TRY FEMME VITA ^_^
OR SMS ME AT 0163771023 :)
 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop