Wednesday, December 19, 2012

Bedak Kokuryu 25gram

Posted by Leza Qasandra at 10:11 PM 0 comments
Bedak Kokuryu 25gram RM45.00
postage RM6ss/RM8sem
 
 
Kelebihan :
- 3 in 1 (moisturizer, foundation, powder)
- Tahan selama 8 jam
...

- Boleh diguna ketika solat
- Halal
- Kulit akan bertambah cantik apabila berpeluh (kalau berpeluh hanya 'dap'kan tisu pada muka, tisu tidak akan melekat di muka)
- Berbau wangi
- Selepas dipakai akan mengikut warna darah (jadi ada satu warna sahaja & sesuai untuk semua warna kulit)
- Mengecutkan jerawat bagi yang berjerawat
- Muka semakin lembut & gebu
- Menjimatkan masa & wang
- Disertakan bersama span yang lembut, mudah dipakai & tidak akan kepam apabila disimpan setelah dibasahkan

Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

BEDAK ARAB SUPER SUMMER CAKE KOKURYU :

1. Berat bedak ini 3 ke 4 kali ganda dari berat bedak biasa di pasaran, iaitu berat bedak ini 50gram/25 gram.
2. Mengikut pengalaman pelanggan yang telah menggunakannya, penggunaan bedak ini boleh bertahan selama lebih dari 3 bulan.
3. Bedak ini merangkumi moisturiser, foudation dan bedak , jadi, dalam masa lebih 3 bulan, hanya perlu beli satu bedak sahaja tetapi dah merangkumi 3 produk, daripada membeli 3 produk berasingan..
4. Penggunaannya yg mudah dan memakan masa yg singkat, dapat menjimatkan masa untuk berhias

Tuesday, December 18, 2012

Year End Sale 2012 coming back

Posted by Leza Qasandra at 3:41 PM 0 comments

salam semua

promotion sempena Year End Sale 2012 coming back


Beautskin Essense (BE)
RM220 + member 

Fellina inchloss + pmcvc rm130 + postage rm6ss/rm8sem
retail price rm160sem/rm170ss

VCOLLAGEN Catalyst 
RM100 in set
postage rm6ss/rm8sem

Bedak kokuryu 25gram rm45
Postage rm6ss/rm8sem 

Bedak kokuryu 50gram rm55
Postage rm6ss/rm8sem 

to order plz direct 
sms/wassap 0163771023
or email lezaqasandra@yahoo.com
^____________^

Wednesday, December 12, 2012

SHISEIDO Mask (Naturgo) - Peel Off Mask

Posted by Leza Qasandra at 6:23 AM 0 comments


Masker ini adalah versi gabungan masker Shiseido Black masker dan White masker. Ia mengandungi mineral yang kaya dan esen semulajadi yang berasal dari lumpur kosmetik laut mati yang baik untuk penjagaan formulasi kulit. Mampu secara mendalam membersihkan liang-liang, baki rembesan minyak, menyekat dan mencerahkan melanin, memelihara dan pemutihan. Penggunaan jangka panjang boleh menggalakkan dan memulihkan kulit wajah yang lebih cerah dan lembut.

Mask lumpur Shiseido Naturgo dihasilkan daripada lumpur laut dalam yang mempunyai mineral semulajadi yang sangat kaya. Ia mempunyai tindakan pembersihan dalam liang, mengimbangkan rembesan minyak muka, menghalang melanin dan juga mencerahkan dan melambatkan kesan-kesan anti-penuaan.
Kebaikan SHISEIDO Mask (Naturgo) - Peel Off Mask
  • Pemutihan & mencerahkan pigmentasi.
  • Mengurangkan gejala kerosakan.
  • Membersihkan liang-liang dalaman kulit.
  • Sesuai untuk kulit sensitif
Cara penggunaan SHISEIDO Mask (Naturgo) - Peel Off Mask
  • Tanggalkan lapisan kulit-kulit mati di muka anda jika jelas kelihatan dan mudah untuk ditanggalkan. (Pilihan, tetapi ia disyorkan untuk hasil yang terbaik)
  •  Cuci muka menggunakan air suam.
  • Wapkan muka anda (pilihan)
  • Keringkan muka anda.
  • Sapukan sambil urut perlahan-lahan SHISEIDO Mask secara rata ke atas muka.
  • Elakkan sapu di bahagian mata dan kawasan bibir
  • Perlahan-lahan tanggalkan lapisan masker nipis tersebut selepas 25-30 minit atau apabila masker telah kering. 
  • Kemudian gunakan toner dan pelembap ke atas wajah
  • Disyorkan gunakan sekali seminggu..

Made In Japan
12g x 10 pack
Harga - RM15.00 + postage rm6ss/rm8sem

Saturday, December 8, 2012

Testimoni Beutskin Essence (Bukan Artis)

Posted by Leza Qasandra at 10:36 PM 0 comments

"..baru makan 10 biji dah rase beza, jerawat keluar dan cepat je kering! ramai yang tegur muka nampak lain & nampak kulit dah lembut.. paling tak disangka, jerawat tak nak kering sehingga period seterusnya tp selepas amalkan BE, sekejap je jerawat tu kering.. Syukur.."


Kulit kusam menjadi lebih glowing setelah hampir 2 bulan amalkan BE!


Baru 2 minggu makan BE, jika sebulan?? kulit akan gebu!! 

BE bukan hanya mencerahkan kulit wajah sahaja tetapi ia juga dapat mencerahkan keseluruhan badan anda! tak percaya?? lihat testimoni di atas, tangan juga jadi lebih cerah berbanding sebelum makan BE..

Jom order sekarang! 
jom pakat ramai2 like page shop sy De'LizQ Shop

Kenapa Perlu Mengambil... Suplemen?

Posted by Leza Qasandra at 6:20 AM 0 comments

1 -Kita sering terdedah dengan pencemaran alam sekitar

Dalam sehari, bolehkan anda beritahu berapa kali anda tidak terdedah kepada pencemaran? TIADA?? Dari saat anda menghidupkan enjin kereta anda telah pun terdedah kepada pencemaran. Tahukah anda pemeluwapan dari bahan-bahan didalam kereta terutama dari dashboard kereta anda itu mengandungi bahan kimia berbahaya? YA, ia mengandungi karsinogen, sejenis bahan kimia toksik yang boleh menyebabkan kanser.

Bagaimana pula dengan Cat rumah! Asap Rokok! Asap kenderaan! Jika di senaraikan semua puncanya, nanti ada pula yang memakai sut pelindung dan berkurung didalam rumah. SATU lagi fakta penting yang anda perlu tahu: PENCEMARAN adalah satu faktor yang menyumbang kepada pertambahan RADIKAL BEBAS kedalam tubuh kita! Jadi tidak hairan ramai rakyat Malaysia kini mendapat penyakit yang misteri dan chronic.


2 - Tubuh badan kita memerlukan dos yang lebih tinggi bagi sesetengah nutrien

Apabila tubuh badan kita tidak sihat, kita memerlukan lebih nutrient yang membekalkan antioksidan dan meningkatkan imun sistem seperti Vitamin C, Vitamin E dan lain-lain. Sekiranya kita mengalami kecederaan, pengambilan nutrien protein adalah sangat crucial bagi membantu proses baik pulih sel yang rosak dan proses penghasilan sel-sel baru.

Untuk Ibu-ibu hamil dan ibu-ibu yang sedang menyusukan anak, jumlah nutrien harian yg diperlukan adalah lebih tinggi dosnya berbanding dengan individu yang tidak hamil atau menyusukan.


3 - Buah-buahan dan sayur-sayuran mungkin terjejas atau tercemar

Manusia lazim memilih sayuran atau buah-buahan yang tampak segar tanpa cela apabila membeli di pasaraya. Tahukah anda, kebiasaannya sayuran dan buah-buahan yang anda nampak lazat dan fresh itu boleh mengundang bahaya? Kebanyakan sayuran dan buah-buahan yang terdapat dipasaran kini diselaputi dengan racun serangga yang berbahaya dan bahan pengawet untuk membolehkan ia bertahan lama.  Penggunaan baja kimia pula kini semakin meluas digunakan.

Pastikan anda memilih sayuran atau buah-buahan yang ditanam secara ORGANIK.


4 - Mengamalkan gaya hidup tidak sihat

Cuba anda ceritakan jadual seharian anda, berapa ramai yang menghabiskan lebih masa ditempat kerja berbanding berehat dan beriadah bersama keluarga? Waktu berkerja lazimnya bermula seawal jam 8 pagi dan berakhir seawal jam 5 petang (8 jam waktu berkerja dan 1 jam waktu rehat). Namun apa yang jelas kini, terutama bagi warga kota keluar rumah seawal jam 7 bersesak didalam LRT atau menyerah diri pada kesesakan di jalan raya dan pulang pula sehingga lewat jam 9... tiba dirumah setelah bersesak jam 10 malam...WOW!!
Bersesak dalam LRT = STRESS
Jalan Jammed = STRESS
Kerja Banyak = STRESS
STRESS ---> Membawa kepada kemusnahan Vitamin B dan Vitamin C kerana kedua-dua vitamin ini sangat FRAGILE!

Bila pulang jam 10, kemudian anda semua dinner? hehehe... Inilah punca ramai yang perut boroi dan ia semakin menjadi kelaziman. Tidak cukup dinner, tambah dengan supper di Uptown/downtown. Iffa ada buat survey beberapa kali di downtown cheras, boleh kira dengan jari jumlah pengunjung yang hanya pergi membeli belah, selebihnya sedang enak menikmati steamboat, satay ikan, jagung bakar, nasi lemak ...pukul 2-3 pagi?? Naik hairan sebab hari-hari pasti penuh.. kemudian balik kerumah dan tidur.. Agak-agaknye kemana ya makanan yg baru dimakan itu pergi?
Makan lewat malam = pengumpulan lemak berlebihan + peningkatan cholestrol = BOROI
Dan rutin harian inilah yang terus dan terus anda lakukan...jadi tidak hairanlah penyakit High BP dan High Cholestrol kini mula menyerang individu diperingkat umur yg masih muda.


5 - Kebanyakan rakyat Malaysia makan ikut selera rasa

Nasi lemak lazimnya dimakan diwaktu pagi untuk dijadikan santapan sarapan pagi. Namun kerana kelazatannya dan lemaknya nasi itu, ia kini dinikmati tidak kira masanya. Pelbagai gaya nasi lemak yang kita boleh dapatkan 24 jam terutama di kedai2 mamak. Fast Food pula kini menjadi budaya rakyat Malaysia. Jika dulu susah nak cari Fast Food sekarang kiosknya tumbuh bagai cendawan selepas hujan.. SEDAP dan CEPAT!

Bagi yang membesar di Melaka atau negeri sembilan, masakan berbasekan santan adalah suatu kemestian. Pertambahan calori amatlah mudah ya, manakala untuk membakarnya pula mengambil masa yang lama dan bergantung pula aktiviti apa yg dilakukan.

 
6 - Gangguan Penyerapan Nutrisi daripada Makanan

Anda penggemar makanan/minuman berkaffein? Tahukah anda kaffein boleh menghalang penyerapan Vit D dan Calcium kedalam tubuh? Ia juga turut menganggu menyerapan penyerapan beberapa nutrient penting dalam tubuh.


7 - Kehilangan nutrien dalam makanan

Mungkin anda rasa anda telah berikan yang terbaik buat keluarga anda. Menyediakan makanan kegemaran suami dan anak-anak adalah perkara yang sangat menyeronokkan. Tapi, adakah anda pasti anda berjaya mengekalkan nutrisi yang terdapat di dalam makanan tersebut?

Bahan-bahan segar dari ladang akan kehilangan nutrisi ketika proses pengasingan, pembungkusan dan penghantaran. Kemudian, sampai dirumah disimpan di dalam peti sejuk - hilang sedikit nutrisi lagi.. sayuran dipotong dan terdedah akan penyebabkan pengoksidaan vitamin c, hilang nutrisi lagi.. cara memasak? menggoreng? memasak terlalu lama? jadi apa pula yang tinggal ya? Renung-renungkanlah..

sumber : google

Kenapa Perlu Minum Banyak Air Bila Ambil Suplemen?

Posted by Leza Qasandra at 6:14 AM 0 comments

Mengapakah perlu banyak air apabila mengamalkan suplemen?

(1) Vitamin (suplemen) adalah dalam bentuk dos yang pekat, berbanding vitamin dalam makanan yang biasa kita makan. Vitamin dalam makanan memerlukan masa untuk diuraikan oleh tubuh, dan ada yang tak terurai pun. Sebaliknya vitamin (suplemen) terus dalam bentuk yang ringkas.

Analoginya, satu gelas air cukup untuk melarutkan 1 sudu gula, tapi kita perlukan lebih air untuk melarutkan 1 senduk gula.

(2) Pengambilan vitamin  memerlukan air untuk membuang toksin dalam badan.

Analoginya, bila kita basuh kotoran dengan air sabun, kita perlu lebih air untuk membersihkan sisa sabun itu pula.

Jadi, pengambilan air bukan main-main bila anda mengamalkan suplemen. Pastikan melebihi 3 liter sehari. Jangan risau kalau asyik rasa nak ke tandas (sebenarnya cuma persepsi saja).


**minumlah air secukupnya, agar kebaikan vitamin yang anda ambil dapat dioptimumkan sebaiknya.

Thursday, December 6, 2012

Persoalan tentang Fellina Vita C with collagen

Posted by Leza Qasandra at 9:39 PM 0 comments


1) Ramai yg tanya: Kalau stop ambil Vitamin C, ada effect buruk atau masih boleh maintain tak kulit kita?
Dalam dunia ni, apapun tak bersifat kekal. Kalau stop, kulit kita tak jadi semula macam masa kita belum ambil vitamin c ni dulu. Tap t...
ak seindah sewaktu kita ambil vitamin c ni. Kulit kita akan masih ok. Takkan naik those jerawat-jerawat & all kalau kita jaga kulit kita. But, why not kita ambil 2-3kali seminggu atau at least seminggu sekali bila kita tgk badan & kulit kita dah elok. Paling-paling kurang, zat-zat & vitamin-vitamin tu masih ada dalam badan. Jangan sampai tak ada langsung. :)

2) Ramai yg tanya: How fast boley nampak kesan atau result Vitamin C pada kita ya?
Jawapan Kak Felinna: Depends on body also darling2... Ada yg in a week dah show good result & ada yg sebulan baru nmpk result.. Tapi, selalunya belum sebulan kita akan nampak resultnya. Ramai yg dah sgt puas hati dgn produk ni.. Produk yg baik dtg dr pakar yg baik... ♥

3) Ramai yg tanya: Perlu pantang apa-apa ke kalau ambil Vitamin C ni?
Tak perlu pantang apa-apa,sayang2 ku! Sebab vitamin hanyalah vitamin. It's just a supplement for our body. Tapi kalau anda rasa anda cukup keperluan vitamin dalam badan anda, xperlu amik any supplemet lagi dah. DENGAN adanya PMCV ni, kesihatan luar dalam anda akan dijaga dengan lebih baik!


4) Ramai yg tanya: Akan ada side effect x vitamin ni sis?
Jawapan Kak Felinna: Oh syg2 ku.. Vitamin C ni masa kita tadika dulu kecik2 ada x makan yg kaler oren tu bulat2 appeton tu? hehee.. Ada side effect x now? Xde kan? Sbb vitamin ni utk kesihatan juga.. Xkisah apa jnis yg kita mkan n ambil asalkan xde racun inside.. Jadi jawapannya.. ambil vitamin mmg akn bg effect.. tapi effect yg sgt bgus utk kulit n ksihatan..

5) Ramai yg tanya: Betolke xboleh makan Vitamin C + Udang sekali?
Udang? Kenapa udang. Alaaaa, hehe. Sebenarnya semua ni tipu. Takde pantang2, cumaa lebih baik anda jarakkan pemakanan antara udang dan vitamin c supaya mereka tak bergabung dan meletup mcm adam and stacy ! * Motip? haha.

6) Ramai yg tanya: Halal x Vitamin C ni? Ada kelulusan KKM x?
Semestinyalah HALAL sayang2 ku! Produk yg di bawa khas dr doktor pakar kulit sendiri terus kepada anda semestinyalah HALAL & ada kelulusan KKM. This is combination of vitamin c, iqr and PF lagi. Banyak duit fel laburkan untuk dapatkan yg terbaik untuk kita..Number KKM ada dibelakang kotak, silalah check kalau masih ragu2. Berbahaya ke tidak? Mestilah x, kalau bahaya, fel sendiri takkan jual, dan makan. She is breast feeding mum, kalau dia mkn xke tempias kt bam2 riedzki tu??

7) Ramai yg tanya: Vitamin C ni sesuai utk semua peringkat umur ke?
Jawapan Cik Ain: Sesuai utk semua peringkat umur,sayang. Orang tua, orang muda, lelaki, perempuan, sesiapa pun boleh makan. Even ibu-ibu mengandung & ibu-ibu menyusu pun boley amik Vitamin C ni. Bagus utk si ibu & si baby kecik dlm perut.Si ibu & si anak akan sama-sama cantik. Susu badan akan makin bnyk & si baby pun akan puas minum susu dr si ibunya. Tapi, kalau yg umur 12 tahun ke bawah tu bg makan appeton la syggg... Ade perasa, boley budak-budak hisap kan? Plus, this vitamin boleh sekat selera makan si kanak-kanak. Jadi, bg budak2 membesar ni, better jangan bagi atas sebab2 di atas. Nanti hilang selera mkn budak2, kita sebagai si ibu, especially yg akan risau. WHAT MOM'S EAT IS WHAT BABY EAT KAN?

8) Ramai yg tanya: Apa beza Vitamin C yg fel jual dgn Vitamin C yg dekat pasaran?
Okay. i xnak compare atau buruk-burukkan produk yg lain ye. For me, Vitamin C yg cik fel jual menjanjikan perubahan yg anda inginkan. Selagi anda belum cuba, selagi itu anda x akan tahu apa kebaikan Vitamin C ini & selagi itulah anda akan tertanya-tanya tentang Vitamin C ini. Belum cuba, belum tahu. Sudah tahu, anda akan berpuas hati & sudilah kiranya anda promote pada kawan-kawan anda yg lain supaya semua orang tahu kebaikan Vitamin C pd diri kita. Banyak Vitamin C yg di jual dipasaran. Tapi the only vitamin yang ada pure marine collagen ialah vitamin cik cantik felinna je oke,

9) Ramai yg tanya: Kenapa Vitamin C ni jual lagi mahal dr Vitamin C yg lain yg ada di pasaran atau farmasi?
Mahal ke RM 85 untuk sebulan? Mahal ke? Mahal ke spend sikit untuk jaga badan, bkn utk sapa2, untuk diri sendiri, suami dan boyfriend atau gf. ahaha *gatal.

1o) Ramai yg tanya: Vitamin C ni utk muka je ke?
Bukan utk muka sahaja,sayang2 ku. Vitamin C ni bertindak sama rata pada keseluruhan badan kita jgk. Takkan muka kita je nak putih licin cantik berseri kan? Badan kita pun juga nak putih cantik berseri juga. Betol x? Contohnya, kalau kita ada masalah belakang badan berjerawat, Vitamin C ni juga boley membantu menghilangkan those jerawat-jerawat xdiingini tu. :), dia juga dpt membetulkan sistem perkumuhan kita, unblock saluran darah yg tersumbat dan sebagainya.

11) Ramai yg tanya: Vitamin C ni menggemukkan x?
Oh tidakkkkkk, sapa yang nak makan vitamin yg menggemukkan? Vitamin yang ada lecithin je yg bg badan naik :).. Plus, ada yg dapat body shape & figure shape tau lepas consume Vitamin C ni sebba apa?? toksik takda, hati gembira !

12) Kalau orang mengandung boleh makan ke makan Pmcvc? Tak ada effect ke kan ke ada pure marine collagen?
Boleh. sangat-sangat digalakkan lagi mengambil PMCVC untuk dapatkan nutrisi tambahan sambil menyihatkan bdan dan mencantikkan diri. Malahan ia akan mencantikkan kulit bayi anda. (seeloknya 4 bulan ke atas)

13)Saya sekarang mengandung dan tengah makan PMCVC tetapi muka saya masih berjerawat. Kenapa ya?
Ada 2 kemungkinan, pertama kemungkinanan badan anda tengah mengeluarkan toksin kerana salah satu kesan penggunaan PMCVC adalah mennyah toksikkan badan . Kedua, kemungkinan badan anda tidak memberi tindak balas terhadap PMCVC tetapi menyerapan PMCVC anda disalurkan pada bayi anda. Kekadang apa yg Si Ibu makan hasilnya tidak pada si ibu tetapi pada si Anak yang dikandung. Jadi silalah jgn jeles dengan ank anda bila dia lahir nanti * hehe

14) Saya dalam masa MENOPAUSE , adakah selamat untuk saya makan PMCvc ini ?
Iya, selamat dan disarankan untuk memakan PMCVC ini kerana ia menstabilkan hormon bagi masalah yang di alami oleh sesetengah wanita yang tengah menopause.


jika berminat boleh hubungi sy 0163771023

PRICE :
w/m : rm85
e/m : rm90
Potage RM8(sem)/Rm6(ss)

Wednesday, December 5, 2012

kurus dengan fellina inchloss

Posted by Leza Qasandra at 1:02 AM 0 comments

OK kenapa sejak akhir2 ni sana sini Felinna Inchloss ja 

kan skrg ni kan?? Merata2 org jual Inchloss. Well, actually product ni mmg lain dr yg lain & most customers bg feedback positive. Sepa2 yg besa pkai losen kurus mmg selalunya ada bau2...
herbs kan especially bau2 serai... hihihi.. well Inchloss ni best sikit. dia bau wangi ala2 perfume or losen badan gteww... Inchloss ni pun mesra alam, maksudnya x berapa panas. so klau pakai xla mcm kulit tu tbakar. sejuk jak especially klau kena econ. yg bestnya, suma bole pkai inchloss asal kena pd tmpatnya. jgn pula yg mngandungs tu p sapu dkt perut pla ahh ;p plg best tgk gmbr testimoni d bwh. runcing kan dagu. mcm kena cucuk botox pun ada. ni laa kelebihan Felinna Inchloss, bole sapu d bhgn leher & dagu utk mendapatkan leher jinjang & dagu runcings. berminat pm sy ya.. 0163771023



testimoni pengguna fellina inchloss

Hebat sapuan lembut ke muka membentuk wajah idaman 
"Salam sis....dling nk bg testimoni sapuan inchloss pd wjah....ermmm best sngt..ramai yg tgur apa tau..cucuk ke dagu..hoho no no...semulajadi dgn incloss..hehe tq sis..."


Tuesday, November 27, 2012

PROMOSI FELINNA INCHLOSS 27 - 30 November 2012

Posted by Leza Qasandra at 12:26 AM 0 comments


PROMOSI FELINNA INCHLOSS BERMULA SEKARANG!!!SEKARANG TAU !!!! jom order sebelum hujung bulan ni


~RM120 utk 2 botol (Harga asal RM160 hokay!)
~Postage RM6 (Sabah/Sarawak) / RM9 (Semenanjung)
~Labuan boleh COD
~PM / SMS 016-3771023 to order
~Tiada diskaun utk pembelian sebotol. So utk lebih penjimatan, belila 2 botol :)
~Sah sehingga hujung bulan ini. Cepat2 order sebelum terlambat uollss!!

KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??

* anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim
* anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet,kalau diet agak2 20kg turun uolls..hik
* lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya,bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...err mcm INCHLOSS la.hihi
* TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai.hik
* INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit ittew..hehe

Friday, November 23, 2012

AMBIENCE CATALYST

Posted by Leza Qasandra at 7:43 AM 0 comments

AMBIENCE CATALYST 


APE HEBATNYA AMBIENCE NI??
DAH LAH MAHAL!
SEDAR KAH ANDA RM259(sem)/RM269(ss) anda DAPAT PELBAGAI JENIS SUMBER ANTIOXIDANT YANG SANGAT TINGGI.. YANG MAMPU MEMBERIKAN KESAN SEGERA KEPADA ANDA! ANDA XRUGI BELI. TRUST ME! CUBA TRY SEARCH MANA 
MANA PRODUCT YANG MEMPUNYAI ISI KANDUNGAN YANG SAMA BANYAK SAMA JENIS MCM AMBIENCE.. SUSAH KAN NAK CARI.. DALAM SEKOTAK.. INSYAALLAH KESAN KETARA PD WAJAH.. yang penting yakin dan minum air banyak sikit.. sedar x.. jika kita xjaga badan kita.. kita x AMANAH tahu! sebab Allah cuma pinjamkan kita badan ini untuk seketika.. jadi pulangkan dengan keadaan yang baik juga.. MINUM LAH AIR BANYAK SIKIT YA SEMUA..

ambience...
a very good collagen and suppliment that improve your skin problems.
*can see the result in just 1 box !!
Ambience is natural and simple daily food supplements that rejuvenate your skin. True to its name, Ambience can influence
and enhance the skin quality by the luxurious blend of the very purest skin re-balancers extract such as:

Astaxanthi
n - reducing wrinkles and aging spots
L-Glutathione - whitens the skin
Maqui Berry - promotes healthy joint function
Acai Berry - helps anti-wrinkle and anti -aging
Pine Bark - improves skin elasticity and firm
Acerola Cherry - reduce anti - inflammatory
Grape seed - slows aging process
Collagen (bovine) - promotes skin elasticity and joint
Apricot - improves skin tones and firm
Aloe Vera - increase natural skin moisture and long lasting rehydration
Agaricus Blazie Murril - boost immune system and anti cancer
Sea Cucumber - promotes new cell growth and muscle strength
RM259 SEMENANJUNG
RM269 SABAH N SARAWAK
pm/sms 016-3771023 (Lyza)

Monday, November 19, 2012

{TESTIMONI VCO & COLLEGEN}

Posted by Leza Qasandra at 9:02 PM 0 comments


{TESTIMONI VCO & COLLEGEN}
Selepas guna vco & collegen:
♥ muka fresh
♥ badan xletih
♥ kurang tidur Ptg
♥ muka kurang Minyak


♥ pori pori mengecil
♥ badan ringan
♥ buat keje lah pantas dr Biasa

♥JUALAN PRODUK CATALYST ♥

Virgin Coconut Oil (Softgel) 
RM39.90 (SM) / RM43.90 (SS)
Collagen Catalyst 
RM59.90(SM) / RM65.90 (SS)
Berminat? SMS : 016-3771023 (lyza) 
TAK PERCAYA??? Jom lihat TESTIMONIAL pengguna PRODUK CATALYST

testimoni pengguna vco catalyst & collagen catalyst 

khasiat vcollagen Catalyst 

Sunday, November 18, 2012

FELINNA: VITAMIN-C 5000MG

Posted by Leza Qasandra at 10:09 PM 0 comments

TERBARU!!
Selepas sambutan hangat diterima untuk produk krim pelangsingan badan, INCHLOSS, kini Felinna Beauty megorak langkah mengeluar dan memasarkan produk supplement yang bakal mencetus fenomena baru terutama bagi mereka yang aktif dan sibuk namun dalam masa yang sama turut mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit secara keseluruhan.
 
Felinna Vitamin C plus Pure Collagen 5000mg, satu2nya produk keluaran bumiputera yang menandingi produk antarabangsa!
 

HARGA :
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH/SARAWAK
30biji/kotak

KANDUNGAN UTAMA:

*Kolagen marin - Sumber berkualiti premium yang mudah diserap badan, bertindak sebagai agen antipenuaan yang turut memelihara kekuatan tulang/sendi, kuku dan rambut serta mengekalkan keanjalan dan tekstur kulit agar kekal lembab, halus dan sihat bercahaya.

*Glutathione - Mencerah, menyamaratakan tona kulit serta menyingkirkan toksin dan radikal bebas di dalam badan, seterusnya mengurangkan kedutan halus, noda2 hitam dan pigmentasi.

*Vitamin C - membekalkan nutrisi untuk kesihatan tubuh secara keseluruhan, komponen penting untuk mengoptimakan peranan kolagen dan glutathione di dalam badan, memperbaiki, merawat dan membantu pertumbuhan sel2 baru lebih cepat selain menghapuskan masalah kulit kusam dan jerawat juga melambatkan proses penuaan pramatang.

*Ekstrak sitrus - mengandungi antioksidan yang menjauhi kerosakan sel kulit akibat pencemaran persekitaran, radikal bebas dan sinaran UV, mengurangi risiko kanser kulit, memudarkan parut, bersifat antibiotik dan antibakteria yang menghalang iritasi/jangkitan kulit.
 
DOS PENGAMBILAN:

Ambil 1-2 kapsul sehari selepas makan malam atau sebelum tidur. Minum banyak air sepanjang hari untuk membantu badan menyah toksin dan melancarkan peredaran darah bagi memaksimakan kesan penyerapan vitamin C ini.

Reg no :ULUKM/1542/12 
Halal ref No : 150127-PR 
MFG :1012 
Exp.Date : 2015

Saturday, November 17, 2012

Set Lengkap untuk penjagaan kulit muka, kesihatan dalaman dan luaran serta pengawalan berat badan

Posted by Leza Qasandra at 7:12 AM 0 comments
Set Lengkap untuk penjagaan kulit muka, kesihatan dalaman dan luaran serta pengawalan berat badan...

Antara Khasiat Catalyst VCO :

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Tiada masalah keputihan ketika hamil
.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin.
- Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut.
- Sistem penghadaman lebih baik.
- Kesuburan.
- Agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
- Melancarkan kitaran haid dan kurangkan rasa senggugut.
- Batuk dan Selsema cepat hilang.
- Mengurangkan tidur berdengkur.
- Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
- Memperlambatkan proses monopaus bagi wanita.
- Membantu pesakit Hepatitis C, Cacar dan Herpes.
- Mengelakkan penuaan awal dan kedutan kulit.
- Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan lembut.
- Mengekalkan fungsi tiroid yang sihat.
- Mencegah dan mengatasi jangkitan bakteria, virus dan kulat (yis) dan masalah sakit kulit pada kemaluan (masalah keputihan).
- Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolestrol tinggi.
- Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
- Terhindar dari segala alahan.
- Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah yang menjadi punca serangan jantung.

KHASIAT MENGGUNAKAN CATALYST COLLAGEN :-
- Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit.
- Mengatasi masalah kulit kusam, kering dan berkedut.
- Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap.
- Menyuburkan rambut agar kelihatan lebat dan berkilau.
- Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ketahap maksima.
- Mengatasi masalah kulit berminyak.
- Dapat mengurangkan masalah jerawat
- Dapat mengurangkan parut-parut yang ada dikulit.
- Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga.
- Minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lebih lancar.

CATALYST NATURAL FIBRE DRINK adalah rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman. Mengandungi fruktan yang merupakan serat buah-buahan yang mudah larut di dalam air. Garam tisu biokimia yang terdapat di dalam Catalyst Natural Fibre Drink bertindak khusus membantu memerangkap gula berlebihan dan dengan itu menurunkan kadar kandungan gula dalam kencing dan darah (sekaligus merawat masalah kencing manis) dan mengikat lemak-lemak dari dalam perut, melancarkan peredaran darah dalam badan dan menyihatkan dan menguatkan jantung. NATURAL FIBRE DRINK boleh membantu anda untuk mengatasi masalah BERAT BADAN BERLEBIHAN & mengatasi masalah KOLESTEROL !!!!





price


RM160(SEM)/RM175(SS)


POSTAGE RM8(SEM)/RM6(SS) 

Thursday, November 15, 2012

KESAN-KESAN PENGAMBILAN KAPSUL SNE DAN PETUNJUK

Posted by Leza Qasandra at 3:03 AM 0 comments

KESAN-KESAN PENGAMBILAN KAPSUL SNE DAN PETUNJUK
(kesan boleh dirasai dari 1 hari-1 bulan bergantung kepada pesakit)
KESAN-KESANSEBAB-SEBAB
Cirit-birit atau sakit perutToksik berlebihan
EczemaFungsi hati tidak normal atau toksik berlebihan, badan yang sensitif
Tidur, mulut kering, bau busuk,
kencing malam
Badan berasid
Najis banyak dan busukToksik berlebihan
Badan rasa panas & basahPeredaran darah meningkat
Kulit gatal & kupasMetabolisme kulit
Bersin waktu pagiHidung sensitif
Batuk berludahBerludah atau salur pernafasan tidak selesa
Denyutan jantung meningkat,
sesak nafas
Fungsi jantung atau salur darah tidak normal
Hidung berdarahKekurangan sel-sel darah merah
Sakit kepala, sakit bahu, kebasTekanan darah tinggi, darah pekat, kualiti darah tidak baik
Sakit kepala, peningPeredaran & kualiti darah
tidak baik
Susah tidur / tidak nyenyak,
Muntah
Tekanan hidup, gelisah, fungsi perut tidak baik
Ulser mulut, najis berdarahFungsi hati tidak baik
Peparu rasa panas,
kurang selera
Fungsi perut tidak baik
Sakit perutUlser perut / usus
Sembelit, cirit-biritFungsi usus tidak baik
Najis berdarah segar / gelapBuasir, perut / usus berdarah
Muka bengkak, protein darah
menurun
Fungsi buah pinggang tidak baik
Kaki tangan bengkak, gula
darah meningkat
Rembesan insulin berkurangan
Sakit pinggangRembesan hormon berkurangan, luka / cedera
Darah haid bertambah atau
tidak normal
Membuangkan darah haid
berlebihan
Kesan pada organ yang
dipengaruhi oleh hormon tertentu,
contohnya: tiroid mempengaruhi
corak tidur, selera, denyutan jantung,
emosi & metabolisme
Fungsi hormon tidak normal
Sakit sendi, pigmen merahSistem imun tidak normal
Gula darah, GOT/GPT hati,
T3 / T4 naik turun
Proses memperbaiki dan mengawalatur fungsi pankreas,
hati, buah pinggang, tiroid
 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop