Tuesday, November 27, 2012

PROMOSI FELINNA INCHLOSS 27 - 30 November 2012

Posted by Leza Qasandra at 12:26 AM


PROMOSI FELINNA INCHLOSS BERMULA SEKARANG!!!SEKARANG TAU !!!! jom order sebelum hujung bulan ni


~RM120 utk 2 botol (Harga asal RM160 hokay!)
~Postage RM6 (Sabah/Sarawak) / RM9 (Semenanjung)
~Labuan boleh COD
~PM / SMS 016-3771023 to order
~Tiada diskaun utk pembelian sebotol. So utk lebih penjimatan, belila 2 botol :)
~Sah sehingga hujung bulan ini. Cepat2 order sebelum terlambat uollss!!

KENAPA INCHLOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??

* anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim
* anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet,kalau diet agak2 20kg turun uolls..hik
* lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya,bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...err mcm INCHLOSS la.hihi
* TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai.hik
* INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit ittew..hehe

0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop