Sunday, October 21, 2012

PRODUCT KESIHATAN PALING HOT ABAD NI

Posted by Leza Qasandra at 11:58 PM
Assalammualaikum & hai

memandangkan permintaan yg begitu wowwww dari cust semua xkira la dari mana...so sy list downkan product yg meletopssssss skang ni kat e-shop sy ya..

1. PRODUCT CATALYST- product keluaran syarikat Catalyst ni mmg Hot Seller terutama VCO + Collagen dan lain2 product...rugi xcuba sebab mmg bagus utk kesihatan dalaman..

 
2. SNE - terutama BE alaaa yg adira makan tu,...yg di ke-2 tertinggi permintaan kat my e-shop ni..so nak kulit glow mcm adira, skin cantik jer boleh try BE...yg pasti mmg melepakkkk putihnya..sy dah try mmg aweosme...

3. Fellina Inchloss - ahaaa yg ni bagi yg nak turunkan berat badan tanpa perlu berdayet sy amat2 syorkan pakai lotion ni..ala just sapu kat mana2 area yg ada lemak degil tu then tgu beberapa jam ke saat ke hari ke nampak la resultnya, yg pasti memang berkesan...meh meh try product baru ni....


4. MILDIA SKIN CARE - yg ni utk penjagaan kulit wajah...mmg awesome.yg ada khas utk normal skin, acne skin dan pigmentation 

ok pada yg berminat tu boleh lerr like kat my FB page tu n pm ya or boleh sms terus 016-3771023

0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop