Wednesday, October 10, 2012

VCO+COLLAGEN THE BEST!!!

Posted by Leza Qasandra at 7:20 PM
Salam semua...
syukur alhamdulillah for first time share my testimonial kat sini after consume dengan product catalyts terutama VCO+COLLAGEN
sanggat berpuas hati dengan feedback yg sy dapat hasil dr sabar n usaha...yg penting suplement ni 1 je, konsisten+sabar+minum air manyak2 sampai kembung perut tu biar sampai 10x pi toilet sj hehhe tp sebenarnya bagus minum air masak ni tau....

info tentang VCOLLAGEN boleh baca kat link tu ya :) 




pic ni xedit tau....yg bestnya kulit yg sebelum ni teruk ada scar la, jeragat la, jerawat la after 6 botol ngap vco + 5 kotak kolegen hasilnya alhamdulillah jerawat jarang dah nak menempek, jeragat makin pudar, scar pun makin pudar...but still in healling process :)

berminat nak cuba VCOLLAGEN ni boleh emel/sms/wassap k 
lezaqasandra@yahoo.com/0163771023

0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop