Tuesday, October 30, 2012

Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF Read more: Cantik dengan Beutskin Essence | Rahsia Kecantikan Adira AF

Posted by Leza Qasandra at 6:49 PM

BEUTSKIN ESSENCE..hehe (^_^)

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”

Rahsia untuk Kulit Lebih Cerah, Mulus, Gebu dan Awet Muda selalu



And apa yang penting.. produk BE ni adalah halal and also ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM).





BEUTSKIN ESSENCE 
(mempunyai kelulusan daripada KMM dan juga HALAL)
No Pendaftaran : MAL08031430TR
Kandungan : 500mg x 60 capsule

Dosage yang disarankan :
Sekiranya mampu : Pagi 2 biji selepas bangun tidur dan 2 biji malam bila nak tidur. Ambil ketika perut kosong. And jarakkan 1jam baru sarapan. 
Bagi yang tidak mampu: 2 biji pada waktu pagi. 

Boleh: Diambil seawal umur 13 tahun
Boleh : Ibu2 yang menyusu baby dan juga yang dalam pantang
Tidak Boleh: Diambil oleh wanita mengandung


5 FAKTOR UTAMA KECANTIKAN SEBENAR :- 

1. Kecerahan Kulit - kulit kemerah-merahan
3. Memperbaiki Gen - menghalang sakit keturunan
4. Metabolik - Metabolisma stabil
5. Anti-Pengoksidaan - awet muda
6. Menganjalkan kulit luaran dan dalaman

Sedikit info mengenai Beutskin Essence: 

Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.

KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE:

3 hari :- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

10 hari :- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

30 hari :- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.

90 hari :-Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.Penggunaan jangka masa panjang :- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.



Ni adalah produk yang diamalkan oleh Adira AF, Isma AF, Saida AF (kakak Dato' Siti), Rozie (kakak ipar Dato' Siti) and yang terbaru adalah Stacy. Yang makan ni semua artis. Coz dorang tengok perubahan yang berlaku pada Adira memang betol-betol berkesan. Siapa tak nak jadi camtu kan? huhu 





Dah lihatkan perubahan yang berlaku pada dorang ni. Tu testimoni daripada artis-artis yang consume BE ni. Sekarang kita tengok lagi testimoni dari bukan artis lah. Memang tak rugi siapa yang cuba..kesihatan and kecantikan terjaga.. :D









Inilah hasilnya mereka yang consume BE..cantik kan? Jelez tau tengok. huhu BE ni bukan hanya untuk mencerahkan kulit malah ianya berfungsi sebagai supplement kepada badan. And ada individu yang ambil BE ni tak sampai 2 minggu dah nampak kesan. Tapi semua tu bergantung kepada hormon individu tu jugak ye and haruslah juga consistent dalam pengambilannya. Minimum adalah 3 months and ianya sama sahaja bagi mana-mana produk tak kira cosmetic or supplement pengambilan adalah 3 bulan. :)

So..kepada sesiapa yang ingin mencuba Beutskin Essence ni boleh lah membuat order dengan LizQasandra Shop di mana kami ada menyediakan produk ni. And apa yang best..pembelian pertama je dah melayakkan u olls untuk jadi agen tau. Besh kan? Tak yah beli banyak kali. Beli sekali je dah boleh jadi agen. And if ada yang nak trial pack dulu pun boleh. Takde masalah.. Anything juz PM at :


HARGA HANYA:
10capsule RM50
20 capsules RM90
30 Capsule RM180
500mg x 60 capsules RM 240.00 dan kotak ke-2 & seterusnya RM200

berminat boleh sms/wassap Lyza : 016-3771023


SAMA-SAMA KITA MENJAGA KECANTIKAN + KESIHATAN.. :)

0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop