Tuesday, November 13, 2012

FELINNA INCH LOSS + FIBER DRINK CATALYST - SPEED UP YOUR WEIGHT LOS REGIMEN

Posted by Leza Qasandra at 11:03 PM
FELINNA INCH LOSS + FIBER DRINK CATALYST - SPEED UP YOUR WEIGHT LOS REGIMEN

GREAT COMBINATION FOR YOUR BODY SHAPE..JOM ORDER 
PRICE : FELLINA INCHLOSS RM75(SEM)/RM80 (SS)
 + 
FIBER DRINK CATALYST RM59.90 (SEM)/RM65.90(SS) 
+
POSTAGE RM9


  • FIBER DRINK - PERUT BUNCIT?LEMAK BERLEBIHAN?

    saya cadangkan anda untuk mengambil Catalyst Fibre Drink :)

    CATALYST FIBRE DRINK(orange flavour)
    dalam bentuk serbuk
    RM 59.90 ( semenanjung)
    RM 65.90 ( sabah & sarawak)
    15 sachets / 15 gram each

    - Cara Pengambilan CATALYST NATURAL FIBRE DRINK
    *Tuangkan satu sachet Fibre Drink ke dalam cawan yg berisi air suam (150 ml)
    *Kacau sebati dan minum dengan segera
    *Seeloknya diambil pagi/malam sebelum tidur

    *elakkan penggunaan air yang terlalu panas*

    Rumusan terbaru untuk membantu kesihatan sistem penghadaman anda

    NATURAL FIBRE DRINK DAPAT MEMBANTU ANDA MENGATASI :

    *Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
    *Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
    *Meningkatkan fungsi usus,mengurangkan sembelit
    *Merawat masalah direa(cirit birit)
    *Mengurangkan serum kolestrol dan diabetes
    *Membolehkan nutrien diserap dengan sempurna
    *Membersihkan darah daripada toksin
    *Mencegah jangkitan kuman berbahaya

    KETERANGAN LANJUT MENGENAI FIBRE DRINK MENGATASI :

    1. Berat badan berlebihan
    Pengambilan Fibre Drink akan memekatkan isi perut dan menyebabkan pelepasan ke dalam usus lambat. Proses ini akan menyebabkan timbulnya rasa kenyang dan selera makan akan menurun. Ia akan membantu MENGURANGKAN BERAT DAN MENGURUSKAN BADAN :)

    2. Gastrik
    Fibre Drink penting untuk pembiakan lactobicli untuk menguatkan sistem pertahanan usus dan mencegah jangkitan.

    3. Kembung
    Fibre Drink membantu sistem penghadaman dan menggalak keseimbangan bakteria dalam usus.

    4. Diabetes
    Membantu mengawal paras gula di dalam tubuh.Serat yang bersifat seperti gam akan mengikat lemak2 , gula , serta hampas pencernaan yang berlebihan. masalah longgokan lemak & kolestrol dalam badan akan diatasi, membantu peredaran darah dan menguatkan semula jantung. Disamping itu, gula yang diikat itu tadi dapat menurunkan kandungan gula dalam darah dan air kencing

    5.Sembelit
    Fibre Drink dapat mencegah konstipasi (sembelih) secara melebut,menghidrasi dan menampah isipadu air dalam feses(bahan buangan). Kerana adanya tekanan osmotik , ia menjadikan najis semakin berat dan semakin kerap untuk membuang air besar

    6.Mengurangkan risiko kanser
    Fibre drink mampu menentang pertumbuhan kanser di dalam kolon dan beberapa bahagian sistem penghadaman. Ia meneutralkan enzim berbahaya yang boleh mengubah prokarsinogen kepada karsinogen yang aktif untuk meransang sistem pertahanan tubuh menentang aktiviti tumor.

    7. Kolestrol
    Dapat dikurangkan dengan pengambilan Fibre Drink. Ia bertindak dua cara iaitu memecah supaya mudah dibuang atau menyerap terus kolestrol tersebut. Ia menghalang penyerapan kolestrol dari usus.

    Fellina Inchloss...
    1) Lotion ni sangat wangi dan xterlalu panas dan xberbau seperti minyak angin, dia dingin dan mesra pengguna. malah mudah dibawa and selesa dipakai walaupun ketika bekerja (so xdakla org cakap..ko sakit perut eh? Bau minyak angin jek) 

  • 2) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda (pastikan ukur sebelum guna ya). Mudah nak apply kat mana2 bahagian kita xpuas hati, ade customer sapu kat pipi dia yg bolat!

    3) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi yg selamat utk wanita hamil,menyusu atau gastrik..Ianya selamat bagi wanita hamil kerana rumusan nya xda sebarang chemical..kecuali! Jangan lah sapu kat perut tu nak bagi kurus pulak...

    4) Kita bole mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon bole cuba..pasti puas hati!

    5) Yang pasti dengan inchloss dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang... Semoga lebih dirahmati..agaknya sbb tu 1 hari pakai da nmpk kesannye. (Jd jangan langkah ya)

    7) Jangan takut, produk ni berdaftar dengan KKM

    Kandungan : 180ML






0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop