Sunday, November 11, 2012

Kokuryu Super Summer Cake ( Bedak Arab)

Posted by Leza Qasandra at 7:16 PM

Bagi wanita2 yang tercari-cari bedak compact yang sesuai atau nak tukar yang baru, bolehla cuba Bedak Arab ni. Confrm puas hati:)
Stok sangat2 limited taw, dah banyak kali restok tetap habis licin, so yang berminat cepat2 order.


Bedak Arab ni bukan macam bedak biasa tuh,tapi bedak ni 3 in 1 iaitu mouisturizer,foundation dan alas bedak..sangat jimat kan!bayar dengan 1 harga tpi dah ada mcm2 function.Foundation x pakai pun x p...

er,just sapu bedak arab ni jer..Antara kelebihan Bedak Arab :

-Mengikut aliran darah pemakai.
-Kemas dan sekata.
-Tidak menghitam dan menggelapkan kulit anda.
-Dapat mengecutkan jerawat.
-Apabila berpeluh,anda akan kelihatan lebih cantik
-Tidak melekap pada tudung,tisu sebaliknya bedak arab ini akan terus meresap ke dalam wajah anda.
-Tidak berminyak.
-Tahan selama lebih 8 jam.Suci dan halal,boleh dibawa solat.
-Mempunyai UV protection. 

0 comments:

Post a Comment

 

LizQasandra shop Copyright © 2012 Re-Designed by LizQasandra LizQasandra Shop - Online Shop